header image

Ανακοίνωση για την 7η Συνδιάσκεψη Γυναικών ΟΤΟΕ

01/11/2006

ΟΤΟΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 38

Αθήνα, 1 Νοεμβρίου 2006

7η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αγαπητή συναδέλφισσα,

Η Γραμματεία Ισότητας της ΟΤΟΕ, διοργανώνει για μια ακόμη φορά την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη γυναικών ΟΤΟΕ, μόλις μια ημέρα πριν το 28ο Συνέδριο του Κλάδου, η οποία είναι η 7η στη σειρά. Στόχο μας είναι, μέσα από τις διαδικασίες της, να διαμορφώσουμε όλες μαζί το πρόγραμμα δράσης των γυναικών τραπεζοϋπαλλήλων για την επόμενη τριετία, με θέμα:

"Οργανώνοντας τις Γυναίκες στις Τράπεζες"

Η συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο ATHENS IMPERIAL HOTEL, Αχιλλέως & Μ. Αλεξάνδρου, Πλ. Καραϊσκάκη, Σταθμός Μετρό:"ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ", ώρα 9:30 το πρωί.

Σ' αυτήν συμμετέχουν:

  • Οι γυναίκες σύνεδροι της ΟΤΟΕ
  • Οι εκλεγμένες και αποσπασμένες στα Δ.Σ. των Συλλόγων-Μελών της ΟΤΟΕ
  • Οι εκλεγμένες στα Ν.Π. της ΟΤΟΕ
  • Οι εκλεγμένες στα Δ.Σ. των Ασφαλιστικών Ταμείων και Συνεταιρισμών των Τραπεζών
  • Οι εκλεγμένες στις Ε.Α.Κ. του Λεκανοπεδίου Αττικής
  • Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην επιτροπή γυναικών της ΟΤΟΕ
  • Τα έξοδα μετακίνησης και διανυκτέρευσης θα διακανονιστούν από την ΟΤΟΕ σε συνεργασία με τους Συλλόγους.
  • Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συνδιάσκεψη μπορείς να επικοινωνήσεις με τη Γραμματεία Ισότητας της ΟΤΟΕ (στην Αθήνα, τηλ.:2103615577, φαξ 2103640429, στην Θεσσαλονίκη, τηλ.:2310257101-2, φαξ 2310270668).

Αγαπητή Συναδέλφισσα,

Η διαδικασία αυτή δεν αποτελεί για μας τυπικό καθήκον, αντίθετα πιστεύουμε ότι, είναι το σημαντικότερο γεγονός για τις γυναίκες τραπεζοϋπαλλήλους και η αρμόζουσα διαδικασία για να εκτιμήσουμε, όλες μαζί, τις σημερινές συνθήκες και τις εξελίξεις στις Τράπεζες, για να αναζητήσουμε τη διασφάλιση και κατοχύρωση της παρουσίας της γυναίκας εργαζόμενης μέσα στους χώρους δουλειάς. Γι' αυτό το λόγο έχουμε επιλέξει ως αντικείμενο ενημέρωσης, συζήτησης και απόφασης το συγκεκριμένο θέμα.

Πιστεύουμε ότι η 7η Συνδιάσκεψη γυναικών ΟΤΟΕ θα αποτελέσει για ακόμη μια φορά την αφετηρία για την προβολή και διεκδίκηση των αιτημάτων των γυναικών του κλάδου για Ίσες Ευκαιρίες στις Τράπεζες και ελπίζουμε να υιοθετηθούν και να αποτελέσουν τμήμα των αποφάσεων του 29ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας μας.

Θεωρούμε τη συμμετοχή σου στη Συνδιάσκεψή απαραίτητη, για να καθορίσουμε όλες μαζί τη πορεία μας για την επόμενη θητεία.


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ Ο.Τ.Ο.Ε.

Ακολουθήστε μας