header image

Έκθεση έργων τέχνης για τα 50 χρόνια Ο.Τ.Ο.Ε., Αγώνες των γυναικών στις Τράπεζες

03/02/2005

OTOE

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 10197 Αθήνα, 3 Φεβρουαρίου 2005


Προς

- Συλλόγους Μέλη της Ο.Τ.Ο.Ε.

- Νομαρχιακά Παραρτήματα Ο.Τ.Ο.Ε. Βορείου Ελλάδος

- Πολιτιστικές Λέσχες Ο.Τ.Ο.Ε. Βορείου Ελλάδος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ

ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ


Ο.Τ.Ο.Ε. 1955 - 2005

50 ΧΡΟΝΙΑ Ο.Τ.Ο.Ε.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ


ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ:

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ-ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ-ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η Ο.Τ.Ο.Ε. στα πλαίσια των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Ομοσπονδίας, ξεκινάει από τη Θεσσαλονίκη με την εκδήλωση που διοργανώνει μαζί με τη Γραμματεία Ισότητας, την ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, με στόχο να τιμήσει τους αγώνες των γυναικών τραπεζοϋπαλλήλων μέσα από ένα αφιέρωμα της διαδρομής τους τα 50 αυτά χρόνια.

Στη εκδήλωση αυτή, η Γραμματεία Ισότητας μαζί με τη Γραμματεία Πολιτισμού, θα λειτουργήσει έκθεση έργων των γυναικών τραπεζοϋπαλλήλων, ώστε να αναδειχθεί η καλλιτεχνική τους δημιουργία και η πολιτιστική τους προσφορά.



Το θέμα είναι ελεύθερο για κάθε συμμετέχουσα.

Καλούνται οι συναδέλφισσες τραπεζοϋπάλληλοι στη Β. Ελλάδα από όλες τις Τράπεζες και οι συνταξιούχες, οι οποίες είναι δημιουργοί σε μια από τις παραπάνω καλλιτεχνικές δραστηριότητες, να συμμετάσχουν στην Έκθεση με την εκφραστική δυνατότητα, το μεράκι και το ταλέντο τους. Είναι χρέος της Ο.Τ.Ο.Ε. να στηρίζει και να αναδεικνύει την πλούσια πολιτιστική διαδρομή των τραπεζοϋπαλλήλων, στην οποία συμμετέχουν ισάξια και ισότιμα οι γυναίκες στις Τράπεζες.


ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1.Τα έργα πρέπει να αποσταλούν μέσω Ταχυδρομείου ή μέσω Courier ή με άλλο μέσο, με αποδεικτικό στοιχείο, μέχρι

τη ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2005

το μεσημέρι στα γραφεία της ΟΤΟΕ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, Βασ. Ηρακλείου 32, 7ος όροφος, Τ.Κ. 54623 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310257101 - 102, φαξ 2310270668.


2.ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ: κατατίθενται 2 έργα από κάθε συναδέλφισσα

Να είναι έτοιμα προς ανάρτηση και η διάστασή τους να μην ξεπερνά το 1 μέτρο. Στο πίσω μέρος του κάθε έργου να υπάρχει εμφανής ένδειξη με τα εξής στοιχεία :


- Ονοματεπώνυμο

- Τηλέφωνο γραφείου, σπιτιού ή κινητό

- Τίτλος έργου

- Υλικό κατασκευής - Διαστάσεις


3. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: κατατίθενται μέχρι 3 φωτογραφίες διαστάσεων, όχι μεγαλύτερες των διαστάσεων 30 Χ 40 εκ., έτοιμες προς ανάρτηση.


Φωτογραφίες, οι οποίες έχουν υποστεί ηλεκτρονική επεξεργασία ΔΕΝ γίνονται δεκτές. Στο πίσω μέρος της κάθε φωτογραφίας να υπάρχει εμφανής ένδειξη με τα εξής στοιχεία :

- Ονοματεπώνυμο

- Τράπεζα

- Τηλέφωνο γραφείου, σπιτιού ή κινητό

- Τίτλος έργου


4. ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΠΤΙΚΗ: Κατατίθενται μέχρι 2 έργα, των οποίων οι διαστάσεις να μην ξεπερνούν στο ύψος το 1 μ.και να είναι έτοιμα προς τοποθέτηση.

Στη βάση τους να αναγράφονται ευκρινώς:

-Ονοματεπώνυμο

-Τράπεζα

-Τηλέφωνο γραφείου, σπιτιού ή κινητό

-Τίτλος έργου

-Υλικό κατασκευής


5.ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ: Τα χειροτεχνήματα θα πρέπει να μην καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο. Η συμμετέχουσακαλείται να προτείνει τον τρόπο έκθεσης, τα δε παρακάτω στοιχεία να είναι εμφανή:

-Ονοματεπώνυμο

-Τράπεζα

-Τηλέφωνο γραφείου, σπιτιού ή κινητό

-Τίτλος έργου


6.Η αποστολή κάθε έργου γίνεται με ευθύνη της συμμετέχουσας.


7.Μετά την έκθεση των έργων στις 8 Μαρτίου τα έργα θα παραμείνουν στην ΟΤΟΕ ώστε να συμμετέχουν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμός Ζωγραφικής, Γλυπτικής,Χειροτεχνίας και Φωτογραφίας που προκήρυξε η ΟΤΟΕ και θα διεξαχθεί στην Αθήνα.


Η έκθεση των συγκεκριμένων έργων θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Μαρτίου, σε χώρο που θα ανακοινωθεί εγκαίρως.


Λεπτομέρειες, πληροφορίες ή διευκρινήσεις για την έκθεση δίνονται από τη Γραμματεία Ισότητας, τηλ. 210/3647589, fax. 2103640429 και από τη Γραμματεία Πολιτισμού, κ Τ. Σκαρτσολιάς τηλ. 210/3643872, 210/3647589, fax. 210/3637611. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε και με το γρ.Β. στα τηλέφωνα 2130/257101, 102, και στο fax. 2310/270668.


Όλοι οι Σύλλογοι, τα Νομαρχιακά Παραρτήματα της Ο.Τ.Ο.Ε. στη Βόρεια Ελλάδα και οι αντίστοιχες Πολιτιστικές Λέσχες καλούνται να συνδράμουν και να βοηθήσουν την προσπάθεια της Ο.Τ.Ο.Ε. με το να κοινοποιήσουν όσο το δυνατόν ευρύτερα στις συναδέλφισσες το περιεχόμενο αυτής της ανακοίνωσης.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δ. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Α. ΓΚΙΑΤΗΣ

Ακολουθήστε μας