header image

Ιστοσελίδα Γραμματείας Ισότητας

02/01/2006

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 28

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΟΤΟΕ

Αθήνα, 2 Ιανουαρίου 2006

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η Γραμματεία Ισότητας της ΟΤΟΕ τα τελευταία χρόνια έθεσε σκοπό να αξιοποιήσει, εκτός από τις παραδοσιακές μεθόδους συνδικαλιστικής επικοινωνίας και άλλες σύγχρονες μορφές, όπως η χρήση της τεχνολογίας.

Επιτέλους, σήμερα, με την ουσιαστική βοήθεια που μας παρείχε το ΙΝΕ-ΟΤΟΕ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την παρουσία μας στο Διαδίκτυο, στη διεύθυνση:

http://www.otoe.gr/isotita


μέσω της οποίας φιλοδοξούμε να ενημερώσουμε όλες και όλους τους συναδέλφους για τις δράσεις που αναπτύσσουμε στα θέματα των Ίσων Ευκαιριών.


Ακόμη η ιστοσελίδα μας μπορεί να λειτουργήσει:

1ον. Ως βήμα διαλόγου ανάμεσα στις εργαζόμενες στις Τράπεζες για όλα τα κοινού ενδιαφέροντος θέματα.

2ον. Ως βήμα καταγγελιών για καταστρατήγηση των Ίσων Ευκαιριών στους χώρους εργασίας, αλλά και των δικαιωμάτων που αφορούν τα ζητήματα μητρότητας ή επαγγελματικής εξέλιξης και

3ον. Κυρίως να καλύψει το θεσμικό κενό για όλα εκείνα τα ζητήματα, που πλήττουν την αξιοπρέπεια της προσωπικότητας των εργαζόμενων με όλη την εχεμύθεια που απαιτούν τα ευαίσθητα αυτά ζητήματα.

Επιπλέον, τη νέα χρονιά φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε την αναβάθμιση της Ιστοσελίδας μας, με την λειτουργία του δικτύου Intranet, που θα ανοίξει τις διαδικασίες για την άμεση και αποτελεσματική δράση, ανάμεσα στις γυναίκες συνδικαλίστριες, στις γραμματείες των Νομαρχιακών Παραρτημάτων της ΟΤΟΕ, στα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων και στα όργανα της ΟΤΟΕ, με άμεση ηλεκτρονική επικοινωνία και διάλογο (forum), δημοψηφίσματα κλπ.

Έτσι, οι επεξεργασίες των θέσεων και προτάσεων της Γραμματείας Ισότητας να εμπλουτίζονται καθημερινά, πέραν της τετραετίας που συγκαλούνται οι Πανελλαδικές Συνδιασκέψεις των Γυναικών Τραπεζοϋπαλλήλων.


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Πιστεύουμε, ότι η επιτυχία του εγχειρήματός μας εξαρτάται από τη δική σας συμμετοχή και συμβολή.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε το νέο αυτό «βήμα» διαλόγου, να συμβάλει ουσιαστικά στην αποτελεσματική δράση μας.


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Για τον καινούργιο χρόνο η Γραμματεία Ισότητας της ΟΤΟΕ σας εύχεται κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, επιτυχία, αγάπη, χαρά.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΤΟΕ

Ακολουθήστε μας