header image

8η Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

18/02/2014

Προς τους

Συλλόγους - Μέλη της ΟΤΟΕ


Αγαπητές συναδέλφισσες,

Η Γραμματεία Ισότητας της ΟΤΟΕ, καλεί τις συναδέλφισσες του κλάδου, με αφορμήτην 8η Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, να πάρουμε μια ανάσα από την καθημερινότητα, να διασκεδάσουμε, να συγκινηθούμε, να θυμηθούμε, να παρακολουθήσουμε Θέατρο.


Σας προσκαλούμε, λοιπόν,την Παρασκευή 7 Μαρτίου, στις 8.30μμ.


στο ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ

Φρυνίχου 14 - Πλάκα

στηνμουσικο-θεατρική performance


"WOMAN"


Ladies and Gentlemen... Mesdames et Messieurs... Meine Damen und Herren... Siniore e Siniori, Κυρίεςκαικύριοι... Ηγυναίκα, la femme, die Frau, la donna, the woman!


«Ποια είμαι; Πώς έφτασα εδώ που είμαι σήμερα; Τι έχω κερδίσει;
Τι έχω χάσει;

Θέλω να καταλάβω...».


Γυναίκες γνωστές, γυναίκες άγνωστες, γυναίκες που προσπαθούν να καταλάβουν τον εαυτό τους, τη θέση τους, το ρόλο τους, τον κόσμο γύρω τους μέσα από ιστορίες που τελικά μοιάζουν τόσο οικείες. Ιστορίες που παραμένουν πάντα επίκαιρες σε βάθος χρόνου, γεμάτες ρεαλισμό, χιούμορ και ανατροπές. Ιστορίες που ξεφεύγουν από το πλαίσιο του φύλου και καταλήγουν να αφορούν τον άνθρωπο ως οντότητα.

Mια παράσταση για την πορεία της γυναίκας στο πέρασμα των χρόνων, μέσα από σημαντικές στιγμές στην ιστορία, το θέατρο και τη μουσική, μια αναδρομή από τις εποχές των μύθων έως τις ανατροπές του 21ου αιώνα. Μία φιλόδοξη μουσικοθεατρική performance που συνδυάζει θεατρικά και άλλα κείμενα, μουσική, τραγούδι, χορό και video art, σαν soundtrack για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο των γυναικών! Έναν κόσμο γοητευτικό, μαχητικό και άγριο, από όποια πλευρά κι αν τον δει κανείς...

 

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης

Σκηνικό-Κοστούμια: Κλερ Μπρέισγουελ

Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα

Χορογραφίες-κίνηση: Pauline Huguet

Video art: Kλεοπάτρα Κοραή

Βοηθοί σκηνοθέτη: Μαριάνθη Γραμματικού, Έλενα Χαραλαμπούδη

Φωτογραφίες-Βίντεο: Ιωάννα Ασμενιάδου-Φωκά

Ηθοποιοί - Μουσικοί: Εύα Κοτανίδη (τραγούδι), Κατερίνα Μαούτσου (ακορντεόν), Γιάννης Παπαγιάννης (πιάνο), Θεοδοσία Σαββάκη (σαξόφωνο), Γιώργος Τζαβάρας (μπάσο), Ευαγγελία Τσιάρα (κιθάρα)

Παραγωγή: «Σαλτιμπάγκοι» σε συνεργασία με το «Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν»

Οργάνωση παραγωγής: Iωάννα Ασμενιάδου - Φωκά

Επιμέλεια παραγωγής: Γιώργος Κοτανίδης


Τιμή πρόσκλησης 6 Ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής: στα τηλ.210-3388270 εσωτ. 287, 292, 279, email:otoe@otoe.gr, φαξ:210 3640429, (δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και Σύλλογο), μέχρι Τρίτη 4 Μαρτίου.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις (215 άτομα).

Οι προσκλήσεις θα διατίθενται από τα γραφεία της ΟΤΟΕ (Βησσαρίωνος 9 & Σίνα, 4οςόροφος από το συν. Γιώργο Ρούσσο)από 4 έως και 6 Μαρτίου, (από 8πμ έως 5μμ).

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΎΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΝΟΜΟΥΑΤΤΙΚΗΣ.



Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,


ΣΟΦΙΑ ΚΑΝΤΑ

Γραμματέας Ισότητας ΟΤΟΕ

(τηλ. 210-3388279)

Ακολουθήστε μας