header image

«Επιμορφωτικά Σεμινάρια στη Δομή ισότητας ΟΤΟΕ»

13/02/2013

Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2013


ΘΕΜΑ: «Επιμορφωτικά Σεμινάρια στη Δομή ισότητας ΟΤΟΕ»


Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων



Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Η Γραμματεία Γυναικών της Γ.Σ.Ε.Ε., το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. και η Ομοσπονδία Tτραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (Ο.Τ.Ο.Ε.), στο πλαίσιο του Υποέργου 2 «Ενέργειες Επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης εργαζομένων γυναικών», του έργου «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων», σας προσκαλούνστον κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων που θα υλοποιηθεί με στόχο την επιμόρφωση εργαζόμενων

γυναικών/συνδικαλιστριών στα ζητήματα του συνδικαλισμού και της ισότητας των φύλων, υπό το πρίσμα της παρούσας δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας.

Τα σεμινάρια αυτά προβλέπεται να είναι διήμερα και, προκειμένου να διευκολύνουν τη συμμετοχή των γυναικών, να πραγματοποιούνται Σαββατοκύριακα.

Το πρώτο επιμορφωτικό σεμινάριο πάνω στα ζητήματα με εκπαιδεύτρια την Kα Ζιζή Σαλίμπα και θέμα « ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ», θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 16 & 17 Φεβρουαρίου και απευθύνεται σε γυναίκες συνδικαλίστριες.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ομοσπονδίας (Ο.Τ.Ο.Ε.), που βρίσκεται στην οδό Βησσαρίωνος 9 και Σίνα στον 4ο όροφο:

· το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και ώρα 9.00-16.30

· την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 9.00 -16.30

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη ΔΟΜΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ της ΟΤΟΕ (σ. Σοφία Κάντα τηλ. 210 3642712, 210 3647668, isotita@otoe.gr και στο στέλεχος της Δομής Ισότητας στην ΟΤΟΕ σ. Αρετή Δημητρακοπούλου, τηλ. 210 3647668, dimitrakopoulou@otoe.gr).


Συναδελφικά


ΣΟΦΙΑ ΚΑΝΤΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΟΤΟΕ

Ακολουθήστε μας